Delain Lunar Prelude – album nou 2016

delainlunarpreludeDelain Lunar Prelude – album nou 2016. Azi ma gandeam sa fac un scurt review al piesei “Suckerpunch” de la Delain, aparuta acum 5-6 zile.

Photo credits: blabbermouth.net

Pentru inceput aceasta este piesa:

Piesa a aparut sub label-ul Napalm Records si urmeaza ca albumul sa fie lansat luna asta. Mie sincer imi place foarte mult aceasta piesa si abia astept sa apara si versurile pentru a putea face un cover sau ceva :)). In piesa asta puteam observa cam cat de tare s-a schimbat vocea lui Charlotte Wessels (vocal) fata de albumul de debut al formatiei -Lucidity-. Evident, atunci avea doar 19 ani iar vocea nu era asa de matura dar e frumos sa poti observa dezvoltarea unei voci gradual in fiecare album al formatiei respective.

Intro-ul electro al piesei se imbina foarte bine cu aceasta chiar daca metalistii “trve” considera ca intr-o piesa metal nu are ce cauta un intro de genul. Un alt lucru care m-a facut sa ma idragostesc de acea piesa au fost bucatile de cor masculin care “deschideau” refrenul. Eu fiind o fana infocata a genului syphonic metal iubesc sa aud un cor – indiferent ca e masculin, feminin sau mixt- intr-o piesa, nu neaparat metal. Suckerpunch e o piesa destul de catchy. Ajunge sa o asculti o data iar apoi ramai cu refenul in cap. Pentru mine nu e ceva de rau, ba chiar o consider un +.

Facand referire strict la album si la set-list-ul prezentat pe youtube in descrierea piesei, ceea ce nu imi  prea convine e ca  este un album care va avea in mare parte remix-uri ale unor piese anterioare si doar cateva compuse (pe yt se mentioneaza doar 2: “Suckerpunch” si “Turn the lights out”). Nu ma deranjeaza in asa fel incat sa nu vreau sa ascult albumul (piesele remixate sunt piese care oricum imi plac foarte mult)  dar parca as fi vrut un album complet nou de la ei.

Mai jos va voi lasa doua poze : una cu ei in formula actuala  si una cu  cd-ul.

delainbio2016

Credits: delain.nl 

lp

credits: napalmrecordsamerica.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *