Leaves Eyes – King of Kings si Leaves Eyes – Meredead

leaves eyes

Leaves’ Eyes- King of Kings si Leaves’ Eyes- Meredead sunt doua albume pe care le ascult incontinuu de cand  le-am cumparat si pot spune sincer ca le iubesc. Leaves’ Eyes  este o formatie de origine norvegiana si germana (Vocalista este norvegiana – Liv Kristine- iar restul membrilor sunt germani) formata in 2003.

Photo credits: musicenthusiastmag.com

Astea-s cd-urile mele.

Leaves Eyes Marlene Rocks

kofk

Photo credits: genius.com

Primul album despre care voi vorbi este King of Kings. Este un album care vorbeste in principal despre primul “rege” al  vikingilor si alte detalii din mitologia nordica.  Pot spune ca iubesc artworkul albumului si felul in care sunt prezentate versurile pieselor in interiorul “carticelei” venita cu cd-ul. Albumul  contine 13 piese din care 2 sunt instrumentale. Il recomand tuturor iubitorilor de metal, symphonic metal, folk metal si mai ales vikingi :))).

Va las cu cateva piese care mi-au placut in mod special de pe acest album:

 

igen2

Photo credits: napalmrecordsamerica.com

Leaves Eyes Meredead este tot un album cu tematica nordica. La fel ca si celalat album, prezinta influente majore de folk si symphonic imbinandu-se perfect cu vocalul melodios -Liv Kristine- si cu cel mai agresiv -Alexander Krull- rezultand astfel sunetul inconfundabil al Leaves Eyes. Este un album superb iar din fiecare piesa poti aflat cate ceva din mitologie nordica sau din acea lume a “vikingilor”. Meredead contine 13 piese (una este bonus) si un scurt instrumental. Mare parte a pieselor sunt in  norvegiana si alte limbi vechi  acest lucru dandu-i un farmec aparte.

Cateva piese:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *