My gear – bass, guitars, amps

Marlene Gear

My gear – bass, guitars, amps. Astea sunt instrumentele care  le-am “adunat” pana in prezent.

Nu chitara a fost primul instrument pe care am pus mana ci pianul. Am fost 2 ani la liceul de arte ( clasele 1- si a 2-a) si chiar daca  nu am continuat cu acel instrument dupa ce m-am mutat la alta scoala nu m-am lasat de muzica.

Larida classic guitar

Cred ca cel mai corect ar fi sa spun ca prima mea chitara pe care am pus mana a fost cea de guitar hero :)) Ea practic m-a facut curioasa de acest instrument complex si frumos. Aceasta chitara clasica nu e mult, e 3/4, nu a costat cat 3 case si 2 biserici, dar isi face treaba mai bine decat alte chitari clasice incercate de mine. Am primit-o cand aveam 9 ani de la strabunica mea. Pe ea am invatat tot ce era esential si inca mai cant la ea in fiecare zi 🙂

Axman electric guitar

Asta e chitara mea electrica..un Axman cumparat de la saptamana muzicala Lidl in perioada sarbatorilor de iarna de acum 2-3 ani. E o chitara de la care nu ma asteptam la prea multe dar uite ca totusi se poate face ceva cu ea 🙂 Ea a venit intr-un set care contine amp, cablu (eu nu il mai am dar deh), husa, guitar strap si 2 pene.

Accoustic bass Richwood Marlene Rocks

Domnul Inferno (da, mi-am numit bassul..problem?! 😀 )este un bass semi acoustic Richwood Artist Series. A fost primul meu bass. “De ce ti-ai luat bass acoustic?” Pai eu nu  am vrut neaparat dar  pe vremea cand facem bass la Palatul Copiilor nu era nicidata sala de instrument libera asa ca trebuia sa fac in alta sala, iar cum nu se puteau cara amp-urile dintr-o parte in alta..Inferno a fost solutia :3. Pe el am invatat sa cant la bass si cu el am cantat la primele mele spectacole. Am multe amintiri cu el <3

Bass Ibanez SDGR Marlene Rocks

Sh** just got serious…my first electric bass. Lads and gents, let me introduce you to The Black Pearl (e negru perlat, no jack sparrowing intended arr). E un minunat Ibanez Soundgear cu 4 corzi care l-am primit  de la tatal meu impreuna cu un amplificator warwick. Black Pearl e un bass usor (ceea ce e un mega +), cu un sunet foarte placut. Nu il am de mult timp, have to admit that, dar, a fost love at first sight <3 Pur si simplu ma reprezinta.

amps and cables marlene rocks

Asa cum nu exista rau fara bine, noapte fara zi si test fara colegi care sa faca scandal ca nu pot copia, orice instrument electric are si amplificator. Eu aici am 2 amp-uri: cel din stanga -Axman- a venit cu chitara electrica mentionata mai sus. Este un amp destul de bun, isi face treaba – can’t deny that- dar pacat ca este numai pentru practice. Al doilea amp este un Warwick DC-10  practice amp. I love this little son of a bass. Pentru mine e perfect plus ca poti alege intre a canta pe activ sau pasiv, poti baga un cablu aux, microfon, casti etc. Cablurile sunt un fender (Cel alb) si un thomann (celalalt lol). In my opinion, cel thomann e mult mai bun si mai ieftin (culmea), ambele avand tot 6 m. Cablul Fender s-a stricat dupa cateva dati in care l-am folosit (face fitze, nu s-a stricat complet dar nu e placut sa tot misti de el) iar cel de la thomann l-am folosit de mai multe ori si inca e perfect.

Music Gear Marlene Rocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *