To DIY or not to DIY?

diy_quotes_stojanovic

To DIY or not to DIY?.. Sunt sigura  ca toti sunteti familiari cu termenul de DIY (do it yourself). Multi o considera o pierdere de vreme si cea mai “hipsterish” chestie inventata ever dar mie una imi place foarte mult si mi se pare foarte fain.

Poti realiza o groaza de chestii incepand de la o pereche de cercei pana la obiecte sau chiar piese de mobilier. Pana acum tot ce am facut eu au fost cateva bijuterii (in special cercei) si tricouri (le-am taiat, am mai adaugat cusaturi, I gave them a new life).

Eu fiind o adepta a “stilului” alternative (acest termen il folosesc ca un termen “patura” pentru ca eu chiar daca sunt mai axata pe goth mai adopt si alte stiluri din aceasta “categorie”) pot considera DIY-ul o salvare garantata. Spun acest lucru pentru ca hainele , accesoriile, pantofii si stilul in sine sunt destul de scumpe. Da, mai poti gasi si in magazine second-hand cate ceva dar pana acum eu nu am avut norocul asta so..I guess I will have to stick to creativity for a little while long.

In aceasta categorie voi avea tutoriale (video sau text sau poate chiar amandoua la o singura chestie) despre cum poti sa transformi ceva vechi si naspa in ceva ce nu o sa mai lasi din mana pana cand se rupe :))

Deci…to DIY or not to DIY?

diy

Photo: rebloggy.com

Si asa o piesa buna pentru “munca” 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *